sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Yliveto-huivi

En tiedä miksi pitää aina alkaa säätämään omia malleja kun maailma on pullollaan vaikka minkä verran ihania juttuja... No, tässä on joka tapauksessa taas uusi oma huivimalli eli Yliveto-huivi. Ei mahtanut mitään, se vaan tahtoi puikoille ja neulotuksi.



Joulahjaksi menee tämä Yliveto. Lankana 7 veljestä ja 5 puikot.



Kummitäti saa 70-vuotislahjaksi tämän huivin.
Lankana Novitan Puro ja 6 puikot.

Revontuli-huivi

Revontuleen sain langat kesällä nimpparilahjaksi vanhemmilta. Ekan vyyhden neuloin vauhdilla, mutta sitten neule jäi odottamaan koska en vaan viitsinyt keriä toista vyyhteä. Nyt piti ottaa taas härkää sarvista ja tehdä huivi valmiiksi. Ihana siitä kyllä tuli :}

Lankana Pirtin kehräämön karstalanka ja 6 puikot.

Lacy Baktus

Taas itselle tehty huivi ja tykkään kovasti siitä, että sen voi kietaista näppärästi takin kanssa käytettäessa suojaamaan kaulaa.

Lankana On line Supersocke Summer stretch cotton, 4 puikot

Siipalle spiraalisukat

Mie olen unohtanut autuaasti miten sukkien kantapää tehdään joten meillä pidetään nykyisin vain näitä spiraalisukkia. Tässä siipan sukat Nalle Polkasta ja 4 puikoilla.

Säärystimet Alisalle

Näin talven korvalla neuloin Alisalle ihan perussäärystimet 7 veljeksestä eli joustinneuletta ja suoraa putkea. Kuvasta päätellen neidillä ei ole kylmä paljaine varpaineen vaikka lunta ripotteli hiljalleen kun kuvasimme säärystimiä..

Photobucket

Lempparihuivi

Tämän huivin olen tehnyt itselleni ja se on ollut lempparihuivi koko kesän ja syksyn. Lanka on aivan ihanaa ja huivia voi käyttää sekä kaulaan kietaistuna että hartioilla lämmittämässä :}
Mallina oma Go with the flow ja lankana Rowanin Summer tweed, puikot 6 pyöröt.

Photobucket

Photobucket

Pipoja

Lapsille on tullut neulottua pipoja vaihtelevalla menestyksellä..

Photobucket
Alisalle
Aliisa-pipo Novitan Bambusta, puikot 3 ja 3,5

Photobucket
Eemelille Sunday morning skull cap

Lankana Novitan Mambo ja Kaarna, 6 puikot

Photobucket

Photobucket
Viimeisenä Mörvelö eli Eemelille alunperin tarkoitettu pipo josta auttamatta liian iso. Onneksi Alisa halusi juuri tuollaista eikä tarvinnut purkaa..
Lankana Novitan Mambo ja Kaarna, 6 puikot.